Puternic incendiu în Slatina de la jocul copiilor cu focul. A ars un adăpost de animale și au murit un cal și doi porci. Scânteile purtate de vânt au incendiat parțial acoperișul unei case învecinate


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Slatina, au intervenit, sâmbătă, cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Slatina.

La sosirea echipajelor de intervenție, flăcările se manifestau la adăpostul de animale, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o anexă gospodărească.

În incendiu au ars adăpostul de animale, construit din lemn și acoperit cu azbociment, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, și circa o tonă de fân și au pierit doi porci și un cal.

ISU Suceava arată că scânteile purtate de vânt au aprins și acoperișul unei case din vecinătate, care a ars pe o suprafață de aproximativ 6 mp.

Din fericire, focul a fost observat la timp și lichidat în limitele găsite.

Inițial, incendiul a izbucnit din interiorul adăpostului de animale, unde s-au aprins plante furajere, cel mai probabil din cauza jocului copiilor cu focul.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de circa două ore, iar pompierii au salvat casele de locuit ale celor doi proprietari afectați și o construcție anexă din prima gospodărie.


Intră acum și în grupul de