Două transporturi ilegale de material lemnos au fost depistate de polițiștii deplasați pe DN 17, la locul producerii unui accident rutier ușor


Intră acum și în grupul de

O coliziune ușoară între o autoutilitară și o căruță pe DN 17 a scos la suprafață două transporturi ilegale de material lemnos.

Mai exact, o autoutilitară și o căruță au intrat în coliziune, miercuri seara, pe DN 17, între localitățile Stroiești și Ilișești.

Imagine ilustrativă

Din primele cercetări efectuate de polițiștii suceveni reiese că, în timp ce un bărbat de 63 de ani, din oraşul Broşteni, conducea regulamentar autoutilitara pe DN 17 în localitatea Ilișești, de pe un drum de țară neclasificat a pătruns o căruță condusă de un bărbat de 34 de ani, din comuna Stroieşti, care a lovit autoutilitara.

Accidentul a fost unul ușor, fără răniți.

Curios este faptul că accidentul a ajutat la depistarea a două transporturi ilegale de lemne.

Polițiștii au constatat că în căruță se aflau crengi de esență fag, pentru care căruțașul nu avea documente de proveniență. Astfel, acesta a fost amendat.

Mai menționăm că bărbatul conducea atelajul hipo în stare de ebrietate. Testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui.

Totodată, pe timpul cercetărilor, polițiștii au mai identificat la faţa locului şi atelajul hipo condus de un bărbat de 42 de ani, tot din comuna Stroieşti care, de asemenea transporta material lemnos de aceeaşi esenţă, fără acte de provenienţă. Acesta de asemenea a fost amendat, iar cei 2,20 mc de material lemnos au fost confiscați.


Intră acum și în grupul de