O ucraineancă a ascuns în bancheta din spate a mașinii pe care o conducea aproape 800 de pachete cu țigări de contrabandă. Polițiștii din PTF Siret au găsit marfa și au amendat-o cu 5000 de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, duminic dimineața, într-un spațiu special amenajat sub bancheta din spate a autoturismului aproximativ 800 pachete țigări de proveniență ucraineană.

Astfel, duminică dimineață, în jurul orei 06.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret,  pe sensul de intrare în țară, o femeie, cetățean ucrainean, în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism marca Chevrolet.

Existând suspiciuni că aceasta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat sub bancheta din spate a autoturismului, cantitatea de 758  pachete cu ţigări, având provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.137 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, autoturismul marca Chevrolet în valoare de 4.500 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecţionat un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.


Intră acum și în grupul de