Iţcănenii vor avea apă curentă doar dacă se branşează


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Viorel Seredenciuc, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că încă una din promisiunile primarului Ion Lungu a fost finalizată. Din păcate, nimeni nu i-a anunţat pe beneficiarii promisiunii că trebuie să şi plătească pentru ea. Astfel, aproximativ 100 de familii care locuiesc pe două străzi din cartierul Iţcani, respectiv Grigorie Al. Ghica şi Biruinţei, „pot beneficia de apă curentă” dacă vor găsi şi plăti o societate care să le facă şi racordul din drum până în casă.

După un an de zile de la începerea lucrărilor, administraţia locală a reuşit să tragă ţevile de aducţiune prin faţa porţilor caselor din zonă. De acum însă, aceeaşi conducere spune că nu mai este treaba ei. „Fac un apel către locuitorii din zonă să ia legătura cu ACET să-şi facă racordul. La o primă evaluare, costurile se ridică în jurul valorii de 15-16 milioane de lei vechi”, a declarat viceprimarul Viorel Seredenciuc.

Celelalte străzi din cartierul Iţcani, ce nu beneficiază încă de apă rece curentă, urmează să fie cuprinse în cea de-a doua etapă a derulării proiectului ISPA.


Intră acum și în grupul de