Un șofer băut a intrat cu mașina în gardul unei locuințe din Valea Moldovei, iar altul a fost reținut după ce a fost prins în trafic băut și fără permis


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de duminică, 1 martie, doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan în stare de ebrietate. Unul dintre ei nu avea nici permis de conducere.

Mai exact, un bărbat de 45 de ani, din comuna Valea Moldovei, este cercetate pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice după ce a intrat cu mașina în gardul unui consătean.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12:15, iar în urma lui nimeni nu a avut de suferit. Polițiștii veniți la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celălalt caz a avut loc în seara aceleiași zile. Concret, polițiștii au oprit pentru control, la intersecția străzilor Miron Costin cu strada Ştefan cel Mare din localitatea Bivolăria, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Vicovu de Jos.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 0,44mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificări a rezultat faptul că acesta avea o dovadă pentru permisul de conducere reținut la 29.02.2020, fără drept de circulație. 

Astfel, șoferul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, după consultarea prealabilă cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, acesta fiind depus în C.R.A.P. Suceava.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”. 


Intră acum și în grupul de