Incendiu la o hală de producție a unei firme de prelucrare a lemnului din localitatea Sasca Nouă, lichidat datorită intervenției prompte a pompierilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un operator economic cu profil de prelucrare a lemnului, în localitatea Sasca Nouă, din comuna Cornu Luncii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat la ora 17:14, iar la fața locului au intervenit Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii cu cinci autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, ardea parțial acoperișul unei hale de producție, cu pericol de propagare la întreaga clădire, cu o suprafață totală de aproximativ 1000 mp.

Cu toate acestea, pompierii au reușit să lichideze rapid focul, incendiul fiind stins la ora 18:25, salvând astfel restul halei de producție.

Flăcările au fost localizate și lichidate în limitele găsite, astfel că au ars doar 50 mp din acoperișul construcției și s-au degradat pereții interiori pe aproximativ 25 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a fost jar sau scântei provenite din coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de