Bărbatul care conducea în satul Rotunda fără permis și băut un autoturism avea o alcoolemie de 2.65mg/litru. El a fost plasat sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care a fost depistat că a condus, fără permis și băut, un autoturism pe raza satului Rotunda avea o alcoolemie record de 2,65 mg/litru.

FOTO: satmareanul.net

Polițiștii au depistat miercuri seara pe raza localității Rotunda autoturismul condus de un localnic de 39 de ani, care era băut bine, iar testarea cu aparatul etilotest a arătat rezultatul de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a condus pe raza satului Rotunda autoturismul VW Polo sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere, iar conform buletinului de analiză toxicologică – alcoolemie eliberat de Serviciul de Medicină Legală Suceava acesta a avut o alcoolemie de 2,65 mg/litru alcool pur în sânge la momentul primei recoltări, la orele 23.30, iar la momentul celei de-a doua recoltări, la orele 00.30, a avut o alcoolemie de 2,53 mg/litru alcool pur în sânge

Bărbatul a fost reținut 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.


Intră acum și în grupul de