Dosar penal pentru un tânăr prins în trafic fără permis și cu o mașină radiată din circulație de către autoritățile belgiene


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani este cercetat penal după ce a comis mai multe infracțiuni rutiere.

Potrivit IPJ Suceava, acestea au fost constatate după ce mașina condusă de tânărul din comuna Capu Câmpului a fost oprită, duminică dimineața, pentru control pe DJ 177C.

În urma verificării documentelor autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că, numărul de înmatriculare din certificat, nu corespunde cu numărul de pe plăcuțele de înmatriculare.

Astfel, interogând bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, vehiculul este radiat din circulaţie din 08.11.2019 de către autoritățile belgiene, iar numerele de pe plăcuțele de înmatriculare au aparținut altui autovehicul radiat din circulație la 16.09.2013, tot de autoritățile belgiene.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.     

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere”, ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”, iar în baza probatoriului administrat, bărbatul de 20 de ani a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de