Folosirea „în exces” a telefonului mobil – motiv de violență împotriva unei femei din comuna Burla, mamă a șapte copii


Intră acum și în grupul de

O femeie de 36 de ani, din comuna Burla, a fost agresată de soțul său de 38 de ani din cauza că a folosit „în exces” a telefonul mobil.

Femeia a relatat polițiștilor că în cursul zilei de 8 martie, în timp ce se afla în imobil alături de soț și cei șapte copii, în urma unui conflict spontan legat de folosirea în exces a telefonului mobil, bărbatul i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare soției sale, iar ulterior a lovit-o cu palma în zona feței.

Femeia nu a suferit leziuni vizibile în urma incidentului și nu a dorit deplasarea la fața locului și a unui echipaj de ambulanță.

De asemenea, aceasta nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție față de soț. Totodată, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului în cazurile de violență în familie, rezultând faptul că nu există risc eminent asupra vieții și integrității femeii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii  de „violență în familie” , faptă ce va fi soluționat procedural de către Postul de Poliție Burla.


Intră acum și în grupul de