Un tânăr din comuna Hârtop a fost reținut și este cercetat penal după ce a comis un accident și a fugit de la fața locului. Acesta era băut, n-are permis și mai este cercetat penal într-un alt dosar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani are probleme cu legea după ce a comis mai multe infracțiuni rutiere.

Luni dimineața, acesta a tamponat un alt autoturism pe str. Sucevei din mun. Fălticeni și a fugit de la fața locului.

Tânărul din com. Hârtop a fost identificat în aceiași zi și adus la sediul Poliției. Acestuia i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, însă a refuzat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul mun. Fălticeni, unde a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-au efectuat verificări în evidențele Poliției, stabilindu-se că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. 

Față de tânărul s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore și a fost încarcerat în CRAP din cadrul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru luarea unor măsuri preventive.

De menționat faptul că acesta mai este cercetat într-un dosar penal din data de 22.02.2020, sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de