O suceveancă, prinsă în trafic fără permis, a fost încătușată după ce s-a manifestat agresiv verbal față de polițiști


Intră acum și în grupul de

O femeie de 27 de ani, din Suceava, a fost încătușată din cauza comportamentului agresiv față de polițiștii care i-au oprit mașina în trafic. Aceasta nu are permis și este cercetată penal.

Mașina cu care se deplasa suceveanca a fost oprită marți seara, pe DJ208B, pe direcția de mers localitatea Hănțești către localitatea Berești, comuna Hănțești.

La volanul mașinii se afla femeia, iar în dreapta, în calitate de pasager se afla un bărbat de 39 de ani, din Dolhasca, care i-a încredințat autoturismul spre a fi condus.

La vederea autospecialei de poliție, femeia a oprit vehiculul pe partea carosabilă și a coborât deplasându-se către locul din dreapta prin spatele mașinii. Din dreapta a coborât bărbatul deplasându-se în stânga urcându-se la volan. Imediat vehiculul în care se aflau cei doi a fost blocat cu autospeciala de poliție.

Atunci, femeia a început să se manifeste agresiv verbal față de polițiștii, motiv pentru care a fost imobilizată prin încătușare.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane”.


Intră acum și în grupul de