O femeie a fost rănită din cauza unui șofer iresponsabil, angajat într-o depășire pe linie continuă pe DN 17B


Intră acum și în grupul de

În accidentul de pe DN 17B, pe sensul de mers Broșteni spre Holda, a fost rănită o femeie, pasageră în mașina care circula regulamentar.

Amintim că accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13:20, iar în urma lui traficul a fost blocat temporar pe un sens pentru măsurătorile Poliției.

Astfel, în urma cercetărilor s-a stabilit că impactul s-a produs după ce un bărbat de 26 de ani, din orașul Broșteni, fiind la volanul unui Renault Megane, pe sensul de mers Broșteni spre Holda, s-a angajat în depăşirea autoturismului VW Golf condus de către un bărbat din comuna Borca, pe linie continuă, în acelaşi sens de mers cu acesta, a intrat frontal în autoturismul Peugeot, condus regulamentar de un bărbat din oraşul Broşteni, care venea pe celălalt sens de mers respectiv pe sensul de mers Holda spre Broşteni.  

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei, care se afla pe scaunul din dreapta a autoturismului Peugeot, aceasta acuzând dureri la mâna dreaptă și fiind transportată de un echipaj al ambulanței la Spitalul municipal Vatra Dornei, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceasta a fost diagnosticată cu traumatism la nivelul umărului, braţ şi cot drept şi traumatism genunchi stâng .

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de