Un bărbat a murit după ce a fost accidentat de o mașină în localitatea Moldovița. Șoferul a fugit de la fața locului și este căutat de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața după ce a fost accidentat de o mașină pe DJ 175, aproape de centrul localității sucevene Moldovița. El a fost găsit fără suflare în seara de joi.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al SAJ Suceava care a constatat decesul bărbatului.

Imagine ilustrativă

Din primele cercetări s-a constatat că joi, în jurul orelor 22:42, autor necunoscut, în timp ce conducea auto (ale cărei date de identificare nu au putut fi încă stabilite) pe DJ 176, pe raza com. Moldoviţa, având direcţia de deplasare sat Argel spre com. Vatra Moldoviţei a surprins şi accidentat bărbatul, ce se deplasa pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

Până în acest moment nu a putut fi identificat autorul producerii accidentului, cercetările continuându-se până la identificarea acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de