Un tânăr din Udești a fost reținut după ce a intrat cu mașina într-un gard din comuna Moara. El conducea băut și fără permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din comuna Udești a fost reținut pentru că a condus băut și fără permis un autoturism.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri dimineața, la ora 03.32, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 că pe raza comunei Moara s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un autoturism intrat într-un gard situat pe str. Universității din comuna Moara și pe conducătorul auto, un tânăr de 18 ani din comuna Udești.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de