Detaliile accidentului de la Brăiești: Persoana decedată e un adolescent de 17 ani, iar alți doi bărbați au ajuns la spital cu traumatisme serioase


Intră acum și în grupul de

În urma accidentului rutier de la Brăiești a murit un adolescent de 17 ani. Reamintim că astăzi dimineața, o mașină în care se deplasau trei persoane a intrat într-un cap de pod.

Pe lângă cele relatate anterior, se cunoaște că accidentul s-a produs DN 2E în jurul orelor 07:10.

La volanul autoturismului marca Mazda se afla un tânăr de 22 de ani, din com. Forăști. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț situat pe partea dreaptă a drumului conform direcției de deplasare.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager în autoturism, respectiv un adolescent de 17 ani, tot din com. Forăști.

Alte două persane au fost rănite. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul mun. Fălticeni, unde a fost consultat de medicul de gardă, care a stabilit diagnosticul „contuzie toraco abdominală, traumatism membru inferior drept”, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat.

Celălalt bărbat rănit a fost de asemenea transportat cu ambulanța la Spitalul mun. Fălticeni, unde a fost consultat de medicul de gardă, care a stabilit diagnosticul „TCC acut închis, excoriații faciale”, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge la Spitalul mun. Fălticeni.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de