Un tânăr a fost rănit într-un accident rutier lângă Capu Câmpului. Acesta circula regulamentar când a fost tamponat de un șofer care nu i-a acordat prioritate de trecere și l-a proiectat într-un copac


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani, din com. Capu Câmpului, a ajuns la spital fiind rănit într-un accident rutier ce a avut loc joi dimineață.

Mai exact, un bărbat de 64 de ani, din com. Berchişeşti, care se deplasa pe drumul local denumit „Lunca Boilor”, ajuns la intersecţia nedirijată cu DJ 177C, în afara localităţii Capu Câmpului a pătruns pe drumul judeţean fără a se asigura corespunzător şi nu a acordat prioritate autoturismului condus regulamentar de tânărul rănit.

Imagine ilustrativă

Astfel, mașina condusă de bărbatul de 64 de ani a intrat în coliziune lateral stânga cu mașina tânărului, după care aceasta a fost proiectată în trunchiul unui copac din afara părţii carosabile.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Totodată, ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, ambilor fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de