Activitatea Iulius Mall Suceava se suspendată temporar, dar Auchan, farmaciile, curățătoria și pet shop-ul rămân deschise

Începând din 23 martie 2020, Iulius Mall Suceava își suspendă temporar activitatea. Este o măsură de protecție și responsabilitate, susținută prin emiterea Ordonanței Militare nr. 2 din 21 martie 2020. În continuare, sucevenii vor avea la dispoziție locațiile cu produse alimentare și de necesitate.

Hypermarketul Auchan va fi în continuare deschis zilnic, în intervalul orar 08.00 – 21.00. Pentru siguranța clienților, unul dintre cele mai mari hypermarketuri din Suceava a luat măsuri de protecție, care, pe lângă spațiul generos alocat cumpărătorilor, presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor și suprafețelor de contact, dar și punerea la dispoziția acestora de soluții pentru dezinfectarea mâinilor. Totodată, accesul este facil, fără timp de așteptare pentru intrarea în hypermarket, iar stocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse.

În Iulius Mall Suceava rămân deschise farmaciile HelpNet și Sensiblu, între 10.00 și 20.00. În cazul Natur World Drogherie programul este în intervalul 10.00 – 21.00. Produse alimentare sunt disponibile și la Produs în Bucovina Killer, între 08.00 și 20.00.  Continuă să funcționeze și Zoo Center, cu produse veterinare, de la ora 10.00 la ora 21.00, dar și curățătoria Lava & Cuce, de la 12.00 la 20.00. De asemenea, produsele Fryday pot fi comandate prin serviciul de home delivery.

Vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum un metru față de alte persoane. Pe primul loc este sănătatea și siguranța tuturor. Este momentul să ne bucurăm cu toții de familie și să îi protejăm pe cei dragi. Luăm o pauză astăzi, ca să ne reîntoarcem cu energie când totul va fi bine!

Programul poate suferi modificări, care vor fi comunicate pe site-ul  www.iuliusmall.com.