Numărul sucevenilor amendați pentru umblatul pe străzi crește. A mai fost amendată o persoană care nu a respectat autoizolare, iar altul care venea din Italia cu câinele și 30 de papagali a fost preluat și a intrat în carantină


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni comunică noi date referitoare la sucevenii amendați pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 3.

Astfel, în cursul zilei de ieri au fost aplicate 197 de amenzi, în valoare de aproape 335.000 lei, persoanelor care au circulat pe străzi încălcând ordonanța.

Pe lângă asta, o altă sancțiune în valoare de 5000 lei a fost aplicată unei persoane care nu a respectat măsura au autoizolării.

Comisarul șef de poliție Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava a declarat că speră ca toată lumea să înțeleagă că aceste măsuri sunt în interesul nostru, al tuturor și al celor dragi nouă.

„Facem apel încă o dată către cetățeni sa respecte restricțiile de deplasare si sa apeleze la completarea declarațiilor pe propria răspundere doar în situațiile limitativ prevăzute,” a spus Epureanu.

„Ca polițiști ne facem datoria si încercam sa înțelegem toate situațiile si sa le abordăm profesionist dar si uman. Spre exemplu, aseară în jurul orei 23:00, un cetățean care a revenit din Italia avea asupra sa câinele de companie și 30 de papagali. Conform procedurii, cetățeanul a fost preluat în convoi de echipaje de poliție și condus spre locul de carantinare. Printr-o colaborare foarte bună cu partenerii sociali, „Casa lui Patrocle” si alți oameni cu suflet si disponibilitate, polițiștii au găsit soluții și pentru animalele de companie”, a declarat el.


Intră acum și în grupul de