Un sucevean, băut și fără permis, s-a dat în spectacol după ce a comis un accident rutier în Suceava: A refuzat testarea pentru alcoolemie și a înjurat polițiștii. Bărbatul a fost reținut, amendat și este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 42 de ani este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere după ce a comis un accident rutier fiind băut și cu permisul reținut.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc joi, în jurul orei 05:00, pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava. 

Imagine ilustrativă

Mai exact, în timp ce bărbatul conducea autoturismul pe strada menționată, în apropierea intersecției în sens giratoriu cu strada Nicolae Bălcescu, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un imobil.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, șoferul nefiind rănit.

De menționat, că pe lângă faptul că era băut, polițiștii au stabilit că suceveanul are permisul de conducere reținut pentru abateri la regimul rutier.

Mai mult, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotestcât cât şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, bărbatul a avut un comportament provocator.

Într-un final, suceveanul s-a ales cu trei amenzi, respectiv 5.000 lei pentru încălcarea Ordonanței militare nr. 3 și două amenzi în cuantum de 1000 lei fiecare, pentru adresare de cuvinte şi expresii jignitoare.

IPJ Suceava precizează că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.         


Intră acum și în grupul de