Cea mai mare companie de agricultură din lume Corteva Agriscience, donație pentru Spitalul Județean Suceava. Inițiativa aparține directorului de marketing pentru România și Republica Moldova, Maria Cîrja, originară din Mălini


Intră acum și în grupul de

Situația dificilă prin care trece personalul medical din Spitalul Județean Suceava a atras atenția companiei Corteva Agriscience, cea mai mare companie de agricultură din lume.

Pentru a veni în sprijinul comunității, compania a donat o sumă de bani menită să contribuie la o mai bună desfășurare a activității cadrelor medicale în încercarea de a stopa răspândirea COVID-19 în rândul cetățenilor județului Suceava.

Cea care a inițiat acest demers este Maria Cîrjă, directorul de marketing Corteva Agriscience România și Republica Moldova, care, suceveancă fiind, nu a putut rămâne nepăsătoare.

“Trecem prin momente extrem de grele cu toții, însă la Suceava este nevoie de sprijinul nostru mai mult ca oricând. Comuna mea natală, Mălini, se află în județul Suceava, astfel că sunt sufletește legată de aceste locuri. Am încercat prin acțiunea companiei noastre să sprijinim comunitatea, să dăm un semnal și altor persoane sau companii care pot dona bani sau echipamente spitalelor aflate în impas. Este important să fim alături unii de alții, chiar dacă de la distanță”, a declarat Maria Cîrjă.


Intră acum și în grupul de