Incendiu într-o bucătărie de vară din Baia izbucnit de la un scurt circuit electric la cablul de alimentare al frigiderului


Intră acum și în grupul de

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Baia, au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, din comuna Baia.

La sosirea echipajelor, ardea o bucătărie de vară construită din lemn, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul anexelor gospodărești, toate construcții corp comun.

Incendiul a fost lichidat după o intervenți de peste o oră.

În incendiu au ars bucătăria de vară pe aproximativ 60 mp, aparate electrocasnice (frigider, televizor, aragaz), obiecte de mobilier și materiale textile.

Incendiul a izbucnit de la frigider, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.


Intră acum și în grupul de