Polițiștii au depistat în trafic un tânăr din Volovăț care a revenit din Germania și nu a respectat autoizolarea. Acesta a fost plasat în carantină instituționalizată, sub pază


Intră acum și în grupul de

Un tânăr care nu a respectat măsura autoizolării a fost depistat după un control în trafic la Vicovu de Jos. Acesta a fost plasat în carantină instituționalizată, iar alte două persoane aflate în autoturism au fost plasate în autoizolare.

Astfel, în noaptea de luni spre marți, după miezul nopții, polițiștii au oprit pentru control un autoturism BMW, înmatriculat în Bulgaria, ce circula pe DN 2H, din comuna Vicovu de Jos.

La volan se afla un tânăr de 20 de ani, din comuna Volovăț. S-a stabilit că acesta a revenit în România în data de 30 martie, din Germania și nu a respectat măsura autoizolării.

La fața locului s-a solicitat intervenția unui echipaj al ambulanței, care l-a preluat și transportat pe tânăr și l-a plasat în carantină instituționalizată, sub pază.

Acesta a fost amendat cu 2.000 lei pentru nerespectarea Ordonanței militare.

Aceleași amenzi au primit și două persoane care se mai aflau în mașină. Este vorba despre un tânăr de 18 ani și o tânără de 16 ani. Cei doi au fost obligați să stea în autoizolare la domiciliu.


Intră acum și în grupul de