Polițiștii suceveni au reținut două persoane care vindeau fictiv, pe internet, dezinfectante. Prejudiciul de aproape 50.000 lei a fost recuperat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii SICE din Suceava și Giurgiu au efectuat, în data de 7 aprilie, perchiziții la două persoane suspectate că au înșelat un agent comercial din Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, cei doi, utilizând terminale mobile și cartele SIM pre pay, au postat anunțuri fictive pe internet prin care ofereau spre vânzare gel dezinfectant, deși nu dețineau asemenea bunuri.

Astfel, în perioada 13-17 martie, cei doi s-au prezentat ca administratorul și agentul de vânzări ai unei societăţi și au indus în o societate comercială din Suceava, prezentându-i ca adevărat faptul mincinos că deţin cantitatea totală de 2130 flacoane cu gel dezinfectant pe care intenţionează să o comercializeze şi urmează să o livreze solicitând plata unui avans în valoare totală de 46.651 lei.

IPJ Suceava precizează că în cauză s-a întocmit dosar penal faţă de cei doi sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune” , iar în baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea acestora, ulterior fiind plasaţi sub control judiciar, prejudiciul de 47.000 lei fiind recuperat în totalitate.


Intră acum și în grupul de