Ministerul Educaţiei a tăiat cu barda în organigrama IŞJ Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei norme întregi şi şase jumătăţi de normă au fost tăiate de către Ministerul Educaţiei Cercetării şi Inovării din organigrama IŞJ Suceava. „Fiecare inspectorat şcolar în parte a primit ordinul ministerului cu structura organizatorică ce cuprinde situaţia posturilor, iar fiecare anexă din ordin cuprinde normele la care se renunţă în fiecare judeţ.

Anexa destinată Sucevei specifică faptul că se renunţă la 3 posturi întregi şi 6 jumătăţi de posturi” a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful IŞJ Suceava, Petru Carcalete.

Astfel, se renunţă la un post de referent de specialitate cu studii superioare de la compartimentul tehnic, un post la limba ucraineană, un post compartiment educativ şi câte o jumătate de post consilier juridic, inspector matematică, inspector curriculum la decizia şcolii, învăţământ particular, învăţământ special şi inspector management şi asigurarea calităţii.

Conducerea IŞJ Suceava a precizat că sarcinile corespunzătoare acestor norme au fost preluate de ceilalţi inspectori. De exemplu, atribuţiile ce reveneau inspectorului de limba ucraineană au fost preluate de inspectorul pentru minorităţi, la matematică exista o normă şi jumătate, inspectorul cu norma întreagă preluând şi sarcinile celui ce avea doar jumătate de post.


Intră acum și în grupul de