Prefectura Suceava: Cei care doresc să ducă produse pentru masa de Paște rudelor trebuie să bifeze punctul 4 din declarația pe proprie răspundere


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava explică, printr-un comunicat de presă emis luni, că în cazul în care sucevenii doresc să ducă produse pentru masa de Paște rudelor sau persoanelor dragi, o pot face având asupra sa cartea de identitate și declarația pe propria răspundere în care se va bifa punctul 4, motive justificate, precum asistența  persoanelor vârstnice, bolnave.

“Vă recomandăm evitarea contactului direct sau apropiat cu persoanele în vârstă. Nu uitați că persoanele infectate cu noul tip de coronavirus pot fi asimptomatice, adică nu prezintă simptome, însă pot transmite virusul foarte ușor, iar persoanele în vârstă reprezintă o categorie vulnerabilă, cu risc crescut de deces,” menționează Prefectura.

„Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage consecințe de natură contravențională sau penală și că necunoașterea legii nu îi exonerează de răspundere,” precizează Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de