La Vatra Dornei va fi judecat un bărbat care a lipsit de libertate trei persoane, printre care doi copii. Acesta i-a bătut și i-a amenințat că-i aruncă pe fereastră


Intră acum și în grupul de

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au trimis, în data de 6 aprilie, în judecată un bărbat, aflat în arest preventiv, pentru lovire sau alte violențe și două infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, în data de 25 martie, dimineața devreme, bărbatul a lovit, în mod repetat, cu pumnii şi picioarele trei persoane, din care doi copii, provocându-le leziuni care au necesitat pentru vindecare de la 2 la 6 zile în cazul copiilor și aproximativ o săptămână în cazul celei de-a treia persoane.

În același timp, bărbatul i-a şi lipsit de libertate în mod ilegal pe cei doi copii, în timp ce se aflau în dormitorul apartamentului celeilalte persoane din Vatra Dornei.

Prin constrângere fizică, bărbatul le-a îngrădit acestora libertatea de a se deplasa precum şi voinţa timp de aproximativ 15-20 de minute, prin faptul că nu le-a permis să părăsească incinta locuinţei şi le-a terorizat ameninţându-le că le aruncă pe geamul camerei, sens în care pentru a fi credibil a şi aruncat o pernă pe fereastra pe care a deschis-o în acest sens.

Pe lângă asta, bărbatul a mai recurs și la gesturi vulgare expunându-şi organele genitale cu intenţia de a-şi face nevoile fiziologice, coroborat cu faptul că pe unul dintre copii l-a surprins când voia să fugă din apartament şi l-a târât înapoi în cameră și nu i-a permis să sesizeze poliţia, dar l-a și lovit.

Sursa citată mai arată că dosarul a fost instrumentat de către organele de cercetare penală din cadrul IPJ Suceava – Poliţia Municipiului Vatra Dornei, Biroul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Cazul va fi judecat de Judecătoria Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de