Amenzi de 44.000 lei aplicate celor care nu și-au putut justifica prezența pe străzile din Câmpulung Moldovenesc și Milișăuți


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Câmpulung Moldovenesc și Milișăuți au patrulat din nou străzile pentru a identifica pe cei care nu respectă ordonanțele militare.

Potrivit IPJ Suceava, la Câmpulung Moldovenesc, în cursul zilei de miercuri au fost legitimate 56 persoane și controlate nouă autovehicule și au fost aplicate două amenzi în valoare de 2.000 lei.

În aceeași zi, la Milișăuți au fost verificate 34 de locații și 14 autovehicule, acțiune soldată cu șase amenzi în valoare totală de 42.000 lei.

Multe amenzi au fost aplicate persoanelor care nu au avut declarații pe proprie răspundere.

Spre exemplu, la 09:00, polițiștii din Milișăuți au depistat un bărbat de 65 ani din comuna Iaslovăț, care circula ca pieton pe DN 2K din localitate, fără a avea asupra sa o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință care sa justifice motivul deplasării sale. Acesta a fost amendat cu 2.000 lei.

Aceeași amendă a primit o tânără de 17 ani, din comuna Satu Mare, care circula ca pieton în orașul Milişăuţi, fără a avea asupra sa o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință care sa justifice motivul deplasării sale.


Intră acum și în grupul de