Doi răniți după ce un șofer băut a intrat într-un cap de pod în Gulia. Șoferul este cercetat penal, iar răniții și șoferul au fost amendați cu câte 10.000 de lei pentru nerespectarea ordonanțelor militare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Suceava este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere după ce a condus băut și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Potrivit polițiștilor, duminică dimineața tânărul de 20 ani, din Suceava, conducea un autoturism marca BMW pe D.J.208 S, în localitatea Gulia, orașul Dolhasca, din direcția Gulia către Probota.

Pe fondul consumului de alcool, acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la stânga, pe un sector de drum în rampă, a pierdut controlul asupra direcției de mers  și a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat pe partea dreaptă a direcție sale de deplasare.

În  urma accidentului au fost răniți doi tineri, de 21 și 17 ani din Dolhasca, pasageri în autoturism.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Pașcani.

 Șoferul și cei doi pasageri răniți au fost sancționați cu amenda 10.000 lei fiecare pentru încălcarea Ordonanței Militare 3/2020.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural de Compartimentului Rutier Fălticeni.


Intră acum și în grupul de