18 persoane au fost amendate în cadrul unor acțiuni ale polițiștilor suceveni la Milișăuți și Dolhasca pe linia prevenirii și combaterii răspândirii cazurilor de Covid 19


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au executat, în weekend, acțiuni pentru prevenirea și combaterea răspândirii cazurilor de Covid 19 pe raza orașelor Milișăuți și Dolhasca.

Potrivit IPJ Suceava, au fost efectuate controale la domiciliul persoanelor autoizolate și în localuri publice, baruri/restaurante etc.

Astfel, la Dolhasca au fost legitimate 63 de persoane și verificate 55 de autovehicule. Prin urmare, au fost aplicate zece amenzi în valoare de 4.000 lei pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare.

Spre exemplu, un sucevean de 51 de ani a fost amendat după ce a fost prins în trafic pe DN 2H având o declarație pe propria răspundere expirată.

Au primit amenzi și două persoane, bărbat de 57 de ani și femeie de 64 de ani, care se deplasau cu o căruță de DN 2K din comuna Iaslovăț fără a avea asupra lor o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință care să justifice motivul/temeiul deplasării.

Sursa citată menționează că la Dolhasca au fost legitimate 78 de persoane și controlate 53 de autovehicule.

În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat opt sancțiuni contravenționale în valoare de 16.000 lei, toate pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare.


Intră acum și în grupul de