FOTO VIDEO // Trei suceveni au fost prinși transportând peste 10.000 de pachete cu țigări de contrabandă în apropierea frontierei cu Ucraina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au reținut trei bărbați care încercau să introducă în țară peste 10.000 pachete cu țigări de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, cei trei au fost observați în seara de 28 aprilie. Bărbații transportau colete voluminoase de la linia de frontieră spre interiorul țării, pe direcția localității Vicovu de Sus.

La vederea polițiștilor de frontieră, cei trei au abandonat coletele și au încercat să fugă în direcții diferite, dar fără succes. Astfel, au fost reținuți doi bărbați de 33 și 34 de ani și un tânăr de 17 ani. Toți trei au domiciliul pe raza județului Suceava.

La fața locului au fost descoperite 21 de colete cu țigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 10.500 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de peste 122.850 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandăîn formă agravantă șitrecere frauduloasă  a frontierei de stat, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de