Două transporturi ilegale de lemne depistate la Coşna și Drăguşeni. Polițiștii au confiscat peste 15 mc de material lemnos


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de 28 aprilie, polițiștii suceveni au depistat două transporturi ilegale de material lemnos. În ambele cazuri șoferii au fost amendați, iar lemnul confiscat.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, primul caz a fost depistat pe DJ 172 D în comuna Coşna. Polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani din comuna Dorna Candrenilor, care transporta material lemnos.

Bărbatul nu a putut prezenta documentele legale de proveniență pentru materialul lemnos transportat. Este vorba de 3,36 mc lemn foc de esență molid.

Celălalt transport a fost depistat în urma unui control în trafic pe E 85 în comuna Drăguşeni.

Polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 41 de ani din comuna Ostra, care transporta conform avizului de însoţire, cantitatea de 8,61 mc cherestea de esenţă răşinoase.

În realitate, în vehicul se aflau 12 mc de cherestea de esenţă răşinoase,  în valoare de  8.628 lei.

Conducătorul auto a declarat faptul că, a efectuat două transporturi în baza aceluiași aviz de însoțire a mărfii și intenționa să transporte marfa pentru a o comercializa.


Intră acum și în grupul de