FOTO // Colete cu țigări de contrabandă în valoare de peste 200.000 lei au fost depistate la frontiera cu Ucraina, lângă localitatea Straja


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, miercuri, mai multe colete cu țigări de contrabandă ce conțineau peste 17.000 pachete cu țigări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, în aceeași zi, două patrule diferite au găsit țigări de contrabandă lângă localitatea Straja.

În primul caz, o patrulă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a depistat şapte colete cu țigări de proveniență ucraineană.

În colete se aflau 13.780 pachete țigări, în valoare de aproximativ 161.300 lei.

Ulterior, o patrulă din cadrul Serviciului Teritorial PF Suceava a mai descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Straja, șapte baxuri cu țigări.

Baxurile conțineau 3.500 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 41.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de