Bilanțul ultimelor 24 de ore: 58 de suceveni au încălcat prevederile privind circulația persoanelor, dar nu au fost constatate încălcări ale carantinării sau autoizolării


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au executat 73 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Potrivit Prefecturii Suceava, au fost verificate 660 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Pe de altă parte, în perioada de referință au fost depistate 58 de persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 148.000 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 16 fapte de natură contravențională (nouă pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și șapte alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 24.930 lei (20000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 4930 alte contravenții în context). Totodată, au fost constatate trei infracțiuni.   

În același timp, în județ au fost constatate și aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 189.970 lei. Totodată au fost constatate două infracțiuni în context, fiind înregistrate 2 dosare penale în care au fost cercetate două persoane.      

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 518 cadre M.A.I. (din care 397 de polițiști, 109 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 112 polițiști locali și 17 militari MApN.


Intră acum și în grupul de