Prefectura Suceava aduce mulțumiri conducerii militare a spitalului sucevean pentru gestionarea eficientă a crizei generate de epidemia de Covid 19


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a adus mulțumiri publice echipei militare care încheie cu succes misiunea de management medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava. Reamintim că de mâine, 1 mai, SJU Suceava va fi preluat de o conducere interimară.

Redăm adresarea Prefecturii Suceava:

Instituția Prefectului- Județul Suceava transmite întregii echipe de medici militari, și în special domnilor secretar de stat Ioan Paul Oprea, colonel Daniel Derioiu,  locotenent – colonel Dinu Chioralia și locotenent-colonel Cristian Mihoci, întregul respect și profunde mulțumiri pentru eforturile depuse în restabilirea funcționalității normale a unității medicale.

Deschiderea pentru colaborare, dedicarea și angajamentul pentru atingerea obiectivelor, precum și conștiința că lucrăm cu toții, împreună, pentru readucerea și poziționarea Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava în rândul spitalelor etalon din țară, sunt doar câteva dintre valorile care au stat la baza efortului și implicării dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru perspectiva dumneavoastră pozitivă asupra viitorului acestui spital și mai ales vă mulțumim pentru aprecierea, repetat exprimată, față de reacția solidară a societății civile și în special a locuitorilor Sucevei, fiind convinși că profesionalismul și deschiderea de care ați dat dovadă, au dat încredere, siguranță și speranță cetățenilor noștri.

În speranța că vom avea oportunitatea viitoare de a vă găzdui din nou în rândurile noastre, de data aceasta ca oaspeți în frumoasa noastră Bucovină, vă rugăm să primiți, din partea noastră, expresia deplinei noastre recunoștințe și profundul nostru respect pentru munca depusă.


Intră acum și în grupul de