Bilanțul ultimelor 24 de ore: Un dosar penal și amenzi de aproape 160.000 lei aplicate sucevenilor care nu au respectat ordonanțele militare


Intră acum și în grupul de

Instituția Prefectului Suceava informează că, în ultimele 24 de ore, forțele de ordine au executat 64 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Astfel, au fost verificate 470 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Pe de altă parte, au fost constatate și aplicate 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală  de 159.290 lei. Totodată au fost constatate două infracțiuni în context, fiind înregistrat un dosar penal.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 505 cadre M.A.I. (din care 379 de polițiști, 114  jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 106 polițiști locali și 16 militari MApN, dispozitivul fiind constituit în 247 de patrule.


Intră acum și în grupul de