Acțiuni ale polițiștilor suceveni privind restricțiile de circulație la Milișăuți, Salcea și Gălănești: 60 de amenzi în valoare de peste 100.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au executat, în weekend, acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor care contravin ordonanțelor militare privind restricțiile de circulație în perioada stării de urgență. Acțiunile au avut loc în localitățile Milișăuți, Salcea și Gălănești.

Potrivit IPJ Suceava, la Milișăuți acțiunea avut loc în perioada 1-3 mai. Cu această ocazie au fost controlate 60 de autovehicule și legitimate 64 de persoane. În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 19 amenzi, în valoare de 16.000 lei, toate pentru încălcări ale ordonanțelor militare.

Spre exemplu, poliţiştii au depistat un bărbat de 31 ani din  comuna Voitinel, în timp ce conducea o autoutilitară în oraşul Milișăuți, fără a avea completată corespunzător declarația pe proprie răspundere sau o adeverință care sa justifice motivul deplasării sale. Acesta a fost amendat cu 2.000 lei.

În aceeași localitate a fost depistat un bărbat de 48 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe DN 2H, fără a avea declarația pe proprie răspundere. Acesta de asemenea a primit o amendă de 2.000 lei.

Duminică, 3 mai, o acțiune similară a avut loc în orașul Salcea și în localitățile arondate. Astfel, polițiștii au legitimat 154 persoane și au controlat 121 autovehicule.

Verificările s-au soldat cu 24 de amenzi, în valoare de 51.160 lei. De asemenea în cadrul acțiunii polițiștii au reținut un certificat de înmatriculare și au constatat o infracțiune.

La aceiași dată, polițiștii din Gălănești, sprijiniți de o grupă SAS, au executat o acțiune similară, în urma căreia au fost aplicate 17 amenzi, în valoare de 35.000 lei.


Intră acum și în grupul de