Posturi vacante în domeniul administrativ la Biroul pentru Imigrări Suceava. Angajările se fac de astăzi, fără concurs, pentru o perioadă de șase luni


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul General pentru Imigrări demarează, începând de astăzi, procedura privind ocuparea a nouă posturi vacante de personal contractual, inclusiv la Suceava.

Angajările se fac fără concurs, pentru o perioadă determinată de șase luni. Viitorii angajați vor fi selectați prin interviu și  își vor desfășura activitatea în cadrul aparatului central și la nivelul structurilor teritoriale în domeniu administrativ.

Pot fi ocupate nouă funcții de personal contractual, dintre care trei îngrijitori întreținere clădiri, un ospătar,  un electrician de întreținere și reparații, doiinstalatori și doi fochiști, distribuite structurilor din municipiul București și județele Ilfov, Arad, Maramureș, Timiș și Suceava.

Pentru înscrierea la procesul de selecție, candidații vor depune documentele, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail [email protected], în perioada prevăzută în anunț.

Informații privind anunțurile de încadrare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa http//.igi.mai.gov.ro, secțiunea “Carieră”.

Detalii suplimentare privind modalitatea de înscriere, graficul de participare, precum și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a selecției candidaților pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00, la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul corespunzător.


Intră acum și în grupul de