Bilanțul ultimelor 24 de ore: Amenzi în valoare de 88.000 lei pentru 66 de suceveni prinși încălcând restricțiile privind circulația persoanelor. Alte două persoane sunt cercetate penal


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au executat 85 misiuni în contextul Covid 19.

Potrivit Prefecturii Suceava, au fost verificate 556 persoane cu privire la respectarea autoizolării/carantinării, fără să fie aplicate sancțiuni.

Pe de altă parte, au fost aplicate 66 de amenzi, în valoare totală de 88.000 lei, celor care au încălcat ordonanțele militare. Totodată au fost constatate patru infracțiuni în context, fiind înregistrat un dosar penal în care au fost cercetate două persoane     

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat cinci fapte de natură contravențională (5 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 10305 lei. Totodată au fost constatate șapte infracțiuni.

 Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 474 de cadre M.A.I. (din care 370 polițiști, 100 de jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 96 de polițiști locali și 24 militari MApN.


Intră acum și în grupul de