Doar trei suceveni a fost prinși, în ultimele 24 de ore, încălcând restricțiile privind circulația


Intră acum și în grupul de

Forțele de ordine au executat în ultimele 24 de ore 80 de misiuni în contextul Covid 19, fiind constatate și aplicate nouă de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.610 lei.

Potrivit Prefecturii Suceava, au fost verificate 520 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.  

În perioada de referință a fost depistată și amendată o persoană care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Alte două persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației au fost depistate de personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție.

În total aceștia au constatat zece fapte de natură contravențională (două pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 9 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 3770 lei.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 489 de cadre M.A.I. (din care 386 de polițiști, 99 de jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 93 polițiști locali și 21 militari MApN.    


Intră acum și în grupul de