Polițiștii suceveni au găsit în Pătrăuți mai multe biciclete furate când căutau au o bicicletă furată din scara unui bloc de locuințe din Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a găsit, la Pătrăuți, o bicicletă care fusese furată din scara unui bloc din municipiul Suceava, totodată polițiștii găsind la tinerii romi din comună mai multe biciclete cu proveniența neclară.

Astfel, un sucevean a reclamat la Poliţia Suceava că în cursul zilei de luni i-a fost furată bicicleta care fusese legată cu un sistem de prindere tip șufă cu cheie de balustrada scărilor de la etajul VIII al blocului unde locuiește.

Bicicleta valorează circa 3000 de lei.

Polițiștii biroului de investigații criminale împreuncă cu cei din Pătrăuți au identificat, marți, mai multe biciclete de proveniență neclară la tinerii de etnie rromă din satul Pătrăuți, între acestea fiind și cea căutată.

Tânărul din Pătrăuți asupra căruia a fost găsită bicicleta a recunoscut că a furat-o din Suceava.

Bicicleta a fost predată proprietarului, iar în acest caz se fac cercetări pentru furt calificat.

Totodată, se vor face cercetări cu privire la proveniența celorlalte biciclete ridicate, urmând a se extinde cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat” și față de alte persoane.


Intră acum și în grupul de