Un bărbat din Dorna Candrenilor fără permis și-a făcut curaj cu două sticle de vin în Moldova Sulița și s-a urcat la volanul unei autoutilitare, dar și-a încheiat călătoria într-o grămadă de pietriș în Breaza


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 44 de ani din Dorna Candrenilor este cercetat penal după ce a condus băut și fără permis o autoutilitară.

Astfel, polițiștii au fost sesizați sâmbătă după amiaza că pe drumul județean DJ 175 din comuna Breaza un autovehicul a intrat într-o grămadă de piatră.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care a condus autovehiculul,  care a spus că în cursul zilei de sâmbătă a consumat doi litri de vin la o persoană din comuna Moldova Sulița, după care s-a urcat la volanul autoutilitarei și s-a deplasat spre locul unde locuiește fără forme legale în satul Colacu din comuna Fundu Moldovei.

El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde  i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 44 de ani din Dorna Candrenilor, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

El este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de