Mai mulți șoferi băuți au fost prinși duminica conducând mașini pe drumurile publice din județul Suceava. Toți sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

Cel puțin trei șoferi băuți au fost depistați, duminica, pe șoșelele județului Suceava, arată un comunicat al IPJ Suceava.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din comuna Șerbăuți, mașina căruia a fost oprită pentru control pe DJ 178B pe raza comunei Satu Mare. Testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt caz a fost depistat în urma unui control în trafic pe raza comunei Horodnic de Jos. Șoferul de 38 de ani, din comuna Voitinel, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cel de al treilea caz, un rădăuțean de 38 de ani a condus pe DN 17A, aproape de intrarea în comuna Dornești, având o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de