Amendă de 12.000 lei pentru o societate comercială din Frătăuții Noi care a comis mai multe nereguli silvice. A fost confiscat material lemnos în valoare de peste 5.000 lei


Intră acum și în grupul de

O societate comercială din comuna suceveană Frătăuții Noi a fost amendată în urma unui control efectuat de Poliție și Garda Forestieră Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, echipa de control s-a deplasat la sediul firmei în data de 28 mai.

Cu această ocazie, s-a constatat faptul că, societatea comercială a primit fără avize de însoțire cantitatea de 5,92 mc material lemnos construcții rășinoase și cantitatea de 5,69 mc de cherestea rășinoase.

Materialul lemnos respectiv a fost identificat în stocul depozitat ca fiind în plus față de stocul scriptic.

De asemenea, societatea comercială nu a respectat obligația de verificare a codurilor unice la intrarea în depozit în termenul de valabilitate al avizelor de însoțire şi nu a respectat modul de completare al avizelor de însoțire a materialului lemnos.

Având în vedere neregulile constatate au fost aplicate trei amenzi în valoare totală de 12.000 lei și a fost confiscată cantitatea de 5,92 mc lemn lucru construcții rășinoase în valoare de 1018,24 lei și cantitatea de 5,69 mc cherestea rășinoase în valoare de 4091,11 lei.


Intră acum și în grupul de