Amenzi de aproape 80.000 lei aplicate în cadrul unei acțiuni privind combaterea activităților comerciale ilicite cu produse petroliere în județul Suceava. Controalele au scos la suprafață și o serie de infracțiuni silvice


Intră acum și în grupul de

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava și ISU Suceava au organizat, în data de 3 iunie, o acțiune privind combaterea activităților comerciale ilicite cu produse petroliere.

Astfel, pe raza județului Suceava, au fost verificate șapte persoane fizice și 15 societăți comerciale.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acțiunii au fost aplicate 22 sancțiuni contravenționale în valoare de 78.000 lei și au fost confiscate bunuri în valoare de 40.924 lei.

Tot în cadrul acțiunii au fost depistate și nereguli silvice. Spre exemplu, un agent economic din zona de munte a județului Suceava a fost amendat cu 10.000 lei pentru nereguli silvice. De asemenea, echipa de control a confiscat 140,88 mc material lemnos în valoare de 24.231,36 lei.

Alte două societăți comerciale din aceeași regiune, de asemenea, au fost amendate pentru nereguli silvice. În total, au fost aplicate opt amenzi, în valoare de 13.000 lei, şi s-a  aplicat măsura complementară a confiscării cantităţii de 76,98 mc. material lemnos (buştean) în valoare de 16.155,16 lei.


Intră acum și în grupul de