Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs din cauza unei depășiri imprudente lângă localitatea Capu Codrului


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu două persoane rănite a avut loc miercuri dimineața, pe DN 2E, în afara localității Capu Codrului.

Potrivit IPJ Suceava, un tânăr de 19 ani ,din comuna Valea Moldovei, s-a angajat în depășirea unei autoutilitare cu semiremorcă, care circula regulamentar pe aceeași direcție de mers, şi a surprins două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus, dar unul dintre acestea, condus de un bărbat de 29 de ani din comuna Păltinoasa, a pătruns pe acostament, a agățat marginea părții carosabile, fiind rotit pe sensul de mers al autoutilitarei și a intrat în impact cu aceasta.                                                                                                   

Imagine ilustrativă

După impact, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, având în vedere direcția sa de deplasare, iar autoutilitara a fost proiectată în afara părții carosabile, având în vedere direcția sa de deplasare.

Prin urmare, din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 29 de ani şi a unui bărbat de 38 de ani din comuna Păltinoasa, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural. 


Intră acum și în grupul de