O femeie din Mălini a murit după ce a fost spulberată de o mașină care a virat brusc în încercarea de a evita o coliziune cu un alt vehicul


Intră acum și în grupul de

O femeie de 44 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident nefericit ce a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 10 iunie.

Potrivit IPJ Suceava, evenimentul a avut loc în jurul orei 06:15, pe DJ 209A, pe raza satului Mălini.

Astfel, un localnic de 47 de ani nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga, motiv pentru care o localnică de 35 de ani, care conducea autoturismul din sens opus, pentru a evita impactul, a virat dreapta și a acroșat o femeia de 44 de ani, care se afla pe marginea drumului în afara părții carosabile conform direcției de deplasare a autoturismului.

Impactul a cauzat moartea femeii.

Pe lângă asta, din accident a rezultat şi rănirea conducătoarei auto de 35 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Cei doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii şi de 0,09 mg/l  alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de