Un sadovean s-a jucat cu polițiștii de la Circulație și s-a ales cu dosar penal


Intră acum și în grupul de

Aproape de miezul  nopții de sâmbătă spre duminică, echipajul de Poliție Rurală nr 11 din Pojorâta a încercat să îl oprească în trafic, în timp ce conducea o Toyota Hilux pe DN 17 A, pe Ion C. de 40 de ani, din Sadova.

Pentru că acesta a refuzat să oprească la semnalul luminos și acustic al polițiștilor și a continuat să ruleze spre Pasul Trei Movile, a început urmărirea în trafic.

 Aceasta a durat pe mai bine de 5 kilometri, timp în care polițiștii s-au chinuit să îl oprească pe șofer, care ” a efectuat șicane în trafic față de autospeciala poliției”.

 În cele din urmă Toyota a fost blocată și din ea s-a coborât, emanând halenă alcoolică, în conformitate cu comunicatul oficial al Poliției Suceava, Ion C. care a continuat să nu colaboreze cu Poliția.

 Nici la Spitalul unde a fost dus pentru a i se recolta probe de sânge nu s-a găsit mai multă solicitudine la șofer motiv pentru care va trebui să explice procurorilor ce a fost în capul său în timpul cercetărilor care vor urma în dosarul penal ce a fost deschis pe numele său.


Intră acum și în grupul de