Un rădăuțean, fără permis, a sustras mașina mamei pentru a-și perfecționa abilitățile de condus înaintea examenului pentru permis. În loc de permis acesta a obținut dosar penal


Intră acum și în grupul de

Un rădăuțean de 18 ani este cercetat penal pentru două infracțiuni după o plimbare cu mașina mamei.

Autoturismul marca Daewoo, condus de acesta, a fost observat de polițiști pe str. Calea Cernăuți din Rădăuți în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În momentul în care autospeciala de poliție a efectuat viraj la stânga peste calea ferată pentru a efectua semnale de oprire autoturismului sus-menționat, conducătorul auto a oprit brusc în imediata apropiere a căii ferate.

În urma controlului s-a stabilit că tânărul nu are permis. Totodată, acesta a declarat că, după miezul nopții, a sustras cheile autoturismului din locuința de domiciliu, în timp ce mama sa, proprietara autoturismului, dormea.

Conducătorul auto și-a recunoscut vina, motivând-o cu faptul că dorea șă-și perfecționeze abilitățile de condus pentru a susține cu succes examenului pentru dobândirea permisului de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.


Intră acum și în grupul de