O tânără din Suceava a fost bătută de soțul său în urma unui conflict. Ea a depus o plângere penală împotriva acestuia


Intră acum și în grupul de

O tânără de 26 de ani s-a prezentat duminică noaptea la spital după ce a fost bătută de soțul său. Aceasta a fost diagnosticată cu o contuzie în regiunea lombo-sacrată.

În jurul orei 04:00, personalul medical a anunțat Poliția, iar tânăra a relatat polițiștilor că sâmbătă seara a avut un conflict spontan cu soțul său de 33 de ani, care a bruscat-o și a lovit-o. Agresiunea a avut loc în apartamentul pe care cei doi îl închiriază pe str. Aleea Nucului din municipiul Suceava.

De asemenea, tânăra a mai precizat faptul că după agresiune soțul ei a părăsit locuința revenind abia după miezul nopții, iar ea nu a apelat imediat la serviciul 112 întrucât nu a considerat că este nevoie. Ulterior, însă, a solicitat intervenția unui echipaj medical.

Polițiștii au întocmit Formularul de Evaluare a Riscului, ocazie cu care s-a constatat faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității corporale a tinerii, însă aceasta s-a opus emiterii unui Ordin de Protecție Provizoriu.

De menționat că femeia a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru comiterea infracțiunii de „violență în familie”.


Intră acum și în grupul de