Un fălticenean băut bine a intrat cu mașina în curtea unui localnic distrugând poarta și avariind un autoturism. El a fugit de la locul accidentului, dar a fost depistat de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Fălticeni s-a ales cu poarta dărâmată și mașina avariată din cauza unui concitadin, care în dimineața zilei de miercuri s-a urcat mort de beat la volan.

Bărbatul de 59 de ani conducea o mașină pe strada Artur Gorovei din localitate. Potrivit IPJ Suceava, la un moment dat acesta a încercat să execute o manevră de mers înapoi, însă a pierdut controlul vehiculului.

Imagine ilustrativă

În acesta condiții, el a lovit cu partea din spate poarta de acces al unui imobil, după care partea din față a autoturismului care se afla parcat în curtea imobilului.

Ulterior, bărbatul a părăsit locul accidentului, fiind identificat de poliţişti în dreptul locuinței sale din municipiul Fălticeni.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolulului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de